Dog Planet

Jedyny i prawdziwy raj dla psów. Pokryty pięknymi trawami i drzewami tworzący niezwykłą krainę wolną od niebezpieczeństw i nieszczęścia.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2014-07-01 18:32:35

AngelWithHerShotgun

Administrator

Punktów :   
Postać: Dużo ;_;
Rasa: Jak wyżej ;_;

Julia

Imię/b] Julia.
[b]Mów mi:
Julia, Radarek, John.
Płeć/b] Samica.
[b]Wiek:
Bardzo młoda dorosła.
Pozycja: Zwykły członek stada.
Rasa: Mieszanka aż trzech ras = akity, malamuta i husky'iego.
Wygląd/b] Jak na dole.
[b]Charakter:
Ogólnie to bardzo miły i przyjacielski pies, bardzo szczera osoba, która z powodu swojej impulsywności mówi to, co jej ślina na język przyniesie. Jest też bardzo nerwowa oraz praktycznie ciągle ironizuje. Gdy chce, potrafi wykazać się odwagą, jednak jak każdy pies czegoś się boi. To lojalna przyjaciółka, ale może zbytnio angażuje uczuciowo i kiedy zostaje zraniona, bardzo to przeżywa. Nadmiernie ruchliwa, zbytnio gadatliwa, bardzo leniwa, często zapominalska i wybredna. Łakoma niemiłosiernie. Strasznie niecierpliwa. Uwielbia się wygłupiać i śmiać. Ma "wymyślonego przyjaciela" - psa o imieniu John. Często z nim rozmawia w myślach i radzi się o różne rzeczy. Nikt jednak o tym nie wie, trzyma to głęboko w sekrecie. Czasami mówi jedynie o sobie jako o osobniku płci męskiej ("robiłem", "mówiłem"). Jest mieszanką syberyjskiego husky i akity, jednak wygląda jak jej ojciec. Uwielbia nucić. Częśto jest nazywana Radarkiem, ponieważ gdy się kryje, to zawsze z tyłem do góry, przez co jej ogon wystaje ponad krzaki pionowo i wygląda jak antenka.
Życiorys: Jej matka była akitą, dumą całej swojej hodowli. Związała się jednak z kundlem, mieszanką malamuta i husky'iego. Z tego związku przyszło na świat pięć szczeniąt, w tym także Julia. Jej bracia i siostry byli bardzo słabi, w przeciwieństwie do niej, która jako jedyna urodziła się silna. Właściciel otruł wszystkie słabe szczenięta, a Julię postanowił porzucić gdzieś w lesie. Jej matka nawet nie protestowała. Mała suczka po długich poszukiwaniach odnalazła ojca, którego pamiętała z pierwszych dni po narodzinach. On jednak się do niej nie przyznał. Zraniona, zaczęła się włóczyć po całym lesie, aż trafiła do puszczy. Podczas pewnej z przygód znalazła kryształ, który pozwala na zmianę kształtów. Tam też poznała dwa owczarki niemieckie, Mike'a i Skeeta. Aktualnie należy do Stada Psiej Ziemi, choć jest jeszcze nieśmiała.
Rodzina: Matka Ruby, nieznany ojciec.
Partner:
Mieszka: Ziemia Psów.
Zdjęcie: http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2013/257/6/0/me_dog_by_angelwithhershotgun-d6m9rwd.png

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/358/1/d/beatles_interview_gif_by_oni_tobi-d35kln2.gif
Mclennon soł macz~

Stopka forum

RSS